Lucien Georgelin - Farmářská terina 70g
Kód: LG027Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN PATÉ DE LA FERMIÉRE - FARMÁŘSKÁ TERINA
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
Složení: Drůbež maso* 25% (krůtí, kuřecí), vepřové maso*, vepřové maso z krku*, vepřové hřbetní sádlo*, cibule, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule,
sůl, pepř), sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl, přírodní aroma), pepř. *Original Francie.
Výživové údaje na 100g :
Energetická hodnota 1197 kJ/ 289 kcal
Tuk 26g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,0g)
Sacharidy 2g (z toho cukry <0,5g)
Bílkoviny 12g
Sůl 2,0g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porce 70g |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
Počet v kartonu: | 18 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.