Lucien Georgelin - Gaskoňská terina s Armaňakem 220g
Kód: LG351Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - GASKOŇSKÁ TERINA S ARMAŇAKEM
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, rehydratované sušené švestky z Agenu15%(švestky, voda),šalotka, drůbeží vývar(voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), vepřová játra, sůl, česnek, vepřová želatina, Armaňak 0,6% (Armaňak, sůl, přírodní pepřové aroma, barvivo: karamel), pepř. *
původ Francie. - Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 1028kJ/ 248kcal
Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 7,4g)
Sacharidy 3,2g (z toho cukry 3,1g)
Bílkoviny 13g
Sůl 1,4g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porce 200-220g |
---|---|
Hmotnost: | 0.425 kg |
Počet v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.