Lucien Georgelin - Kachní Játra (Foie Gras)
Kód: LG312Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - KACHNÍ JÁTRA (FOIE GRAS)
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Kachní játra (foie gras) 89%, voda 10%, sůl, cukr, koření. - Průměrná výživová hodnota ve 100g :
Energetická hodnota 2110 kJ / 511 kcal
Tuk 52g (nasycené mastné kyseliny 21g)
Sacharidy 0,9g (z toho cukry <0,5g)
Bílkoviny 9g
Sůl 1,2g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Foie gras |
---|---|
Hmotnost: | 0.296 kg |
Počet v kartonu: | 12 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.