Lucien Georgelin - Nedělní terina s kachními játry (20% foie gras) 200g
Kód: LG078Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - NEDĚLNÍ TERINA S KACHNÍMI JÁTRY
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso, vepřové maso z krku, kachní játra/ foie gras 20%, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), CELÁ VEJCE, sůl, vepřová želatina, pepř, cukr. - Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 1001 kJ/ 242 kcal
Tuk 20g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,9g)
Sacharidy 2,2g (z toho cukry 0,6g)
Bílkoviny 12g
Sůl 1,5g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porce 200-220g |
---|---|
Hmotnost: | 0.405 kg |
Počet v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.