Lucien Georgelin - Terina s hrozny z Bordeaux 220g
Kód: LG238Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - TERINA S HROZNY Z BORDEAUX
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso z krku*, kachní maso*, vepřové maso*, omáčka s vínem (červené víno (SIŘIČITANY), drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), šalotka, voda, sůl, červený vinný ocet, petržel, česnek, pepř, tymián, bobkový list, muškátový oříšek), hrozny z Bordeaux 10%, kuřecí játra, cukr, dehydratované slívy (slívy, voda) sůl, karamel (cukr, voda), vepřová želatina, pepř. *Original: Francie - Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 981kJ/ 236kcal
Tuk 18g (z toho nasycené mastné kyseliny 6,6g)
Sacharidy 6,3g (z toho cukry 6,3g)
Bílkoviny 12g
Sůl 1,98g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porce 200-220g |
---|---|
Hmotnost: | 0.425 kg |
Počet v kartonu: | 6 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.