Lucien Georgelin - Terina s hrozny z Bordeaux 220g

Kód: LG238
Neohodnoceno
142,90 Kč 127,59 Kč bez DPH
Skladem (247 ks)

Lucien Georgelin Paté Bordelais, 220g

Detailní informace

Detailní popis produktu

LUCIEN GEORGELIN PATÉ BORDELAIS - TERINA S HROZNY Z BORDEAUX

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa, připravované dle tradičních rodinných receptů.
Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.

Tato terina s hrozny Bordeaux se vyrábí přímo v srdci jihozápadní Franice ve  Virazeil v Lot et Garonne.
Vzdává 
hold francouzskému venkovu, protože byla tradičně připravována den předem, pekla se 2 hodiny a podávala se poslední den sklizně.
Díky Lucien Georgelin 
si ji můžete nyní s potěšením vychutnávat po celý rok.

- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad

  • Složení:

    Vepřové maso z krku*, kachní maso*, vepřové maso*, omáčka s vínem (červené víno (SIŘIČITANY), drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), šalotka, voda, sůl, červený vinný ocet, petržel, česnek, pepř, tymián, bobkový list, muškátový oříšek), hrozny z Bordeaux 10%, kuřecí játra, cukr, rehydratované slívy (slívy, voda) sůl, karamel (cukr, voda), vepřová želatina, pepř. *Original: Francie

  • Výživové údaje ve 100g :

    Energetická hodnota 981kJ/ 236kcal
    Tuk 18g (z toho nasycené mastné kyseliny 6,6g)
    Sacharidy 6,3g (z toho cukry 6,3g)
    Bílkoviny 12g
    Sůl 1,98g

Doplňkové parametry

Kategorie: Porce 200-220g
Hmotnost: 0.425 kg
Počet v kartonu: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.