Lucien Georgelin - Terina s hříbky 220g
Kód: LG108Detailní popis produktu
LUCIEN GEORGELIN - TERINA S HŘÍBKY
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso z krku, vepřové maso, kachní maso, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), cibule, vepřová játra, dehydratované hříbky (voda, hříbky, karamel (cukr, voda), sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl, aroma), pepř. - Výživové údaje na 100g :
Energetická hodnota 947 kJ/ 228 kcal
Tuk 19g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,2g)
Sacharidy 2,5g (z toho cukry 0,8g)
Bílkoviny 13g
Sůl 1,9g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Porce 200-220g |
---|---|
Hmotnost: | 0.425 kg |
Počet v kartonu: | 6 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.