Lucien Georgelin - Terina se sýrem Roquefort 220g

Kód: LG337
Neohodnoceno
155,50 Kč 138,84 Kč bez DPH
Skladem

Lucien Georgelin - Terina se sýrem Roquefort, 220g

Detailní informace

Detailní popis produktu

LUCIEN GEORGELIN - TERINA SE SÝREM ROQUEFORT

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.

- 100% francouzské maso
- bez konzervačních látek či umělých přísad

  • Složení:

    Vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, sýr Rokfór (10%)(MLÉKO, sůl, syřidlo, fermentovaný MLÉČNÝ kvas, Štětičkovec roquefortský (Penicillium roqueforti)), drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), šalotka, vepřová játra, sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl a aroma, barvivo E150a), pepř. *Původem francouzské maso.
    Alergeny jsou vyznačeny TUČNĚ.

  • Výživové údaje na 100g :

    Energetická hodnota 1066 kJ/ 258 kcal
    Tuk 22g (z toho nasycené mastné kyseliny 8.8g)
    Sacharidy 0.8g (z toho cukry 0.7g)
    Bílkoviny 13g
    Sůl 2.1g

Doplňkové parametry

Kategorie: Porce 200-220g
Hmotnost: 0.425 kg
Počet v kartonu: 6

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Vše začalo výrobou domácích marmelád a džemů v 90. letech 20. století, na které později navázaly paštiky, chutney, kompoty a čokoládové krémy. Základem je pečlivě vybrané ovoce z lokálních zdrojů pozvolna vařené v měděných pánvích na otevřeném ohni. Tento tradiční postup dodává džemům typickou chuť a domácí charakter.