Bongiovi
Italské speciality se zaručeně chytlavou melodií:
Rajčatové omáčky na těstoviny Bongiovi ve skutečnosti vděčí za své jméno rodině americké rockové hvězdy Jona Bon Joviho.
Omáčky se připravují dle tradičního receptu, který vytvořila v 90. letech 19. století babička Bongiovi a tento tajný recept střeží rodina již po 3 generace.
Omáčky se vaří v Itálii z rajčat vyzrálých na slunci a obsahují pouze přírodní suroviny.
Jsou bez přidané vody, bez umělých přísad, BEZLEPKOVÉ, vhodné pro VEGANY a neobsahují geneticky modifikované suroviny.
Mají velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu.
Část výtěžku rodina věnuje na charitu přes nadaci Jon Bon Jovi Soul Foundation, jejímž posláním je pomáhat rodinám i jednotlivcům v boji proti hladu a bezdomovectví
a poskytnout jim bezpečné a dostupné možnosti bydlení v komunitách kde pracují.
Rajčatové omáčky Bongiovi spolu s těstovinami se skvěle hodí pro přípravu rychlé a kvalitní večeře či k obědu.
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem